Evita errors i duplicitat de dades

Aplicacions per a la sincronització bidireccional d'informació entre aplicacions web, e-commerce PrestaShop, etc. i programes ERP o de gestió.

Trenca les fronteres del teu ERP o aplicació d'escriptori

 

Sincronitza el teu e-commerce PrestaShop amb ERP com A3ERP, Sage Murano, Sage 200c, etc.

Si la teva botiga online PrestaShop, etc. o aplicació d'Internet no es manté sincronitzada amb el teu programa de facturació estàs perdent temps en cada minut que li dediques. A més de patir inconvenients com duplicació de comandes, clients i dades, estàs aplicant temps de la teva jornada a realitzar tasques que ja existeixen en el teu ERP.

Infober Web Pro treballa amb la solució VentaPro per complementar la plataforma PrestaShop, i així mantenir actualitzada la teva botiga en línia i processar les comandes generades, a través d'una sincronització automàtica entre el teu ERP (A3ERP, Sage Murano, Sage 200c, etc.) i l’ecommerce.

Postvenda

Permet la Introducció d'incidències de tècnics SAT. Sol·licitud de RMA s i DOA s. Conformitat de feines realitzades per part del client final, captura d'imatges, etc.

Producció

Permet gestionar i sincronitzar imputacions de materials o temps des d'ubicacions remotes, dades de qualitat, consulta de l'estat d'ordres de fabricació,...

Gestió de compres-vendes i magatzem

Publicació de dades traçabilitat, consultes d'històrics de venda i compres, consultes d'estoc, preus,...

Sincronitzacions personalitzades

Consultes per gerència, comercials,..., consultes per a clients (històrics de venda, preus, cartera, ...), consultes per a usuaris temporals (agendes per a consultoris mèdics,...)

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies