Blog

Google My Business o com interactuar amb els teus clients potencials a Google de forma gratuïta


28/02/2020 - 17:26Google My Business és una eina gratuïta de Google que té per objectiu gestionar la presència de les empreses a la xarxa d’una forma fàcil d'utilitzar.

Google My Business pretén que el major nombre d’empreses puguin estar presenta a la xarxa, de manera que, a través d’una verificació prèvia, permet editar i fer una gestió autònoma de la informació la teva empresa i ajudar-te a que els clients et trobin a la xarxa.

Ampliar Informació

Click&Collect, la nova tendència de l'Ecommerce per al 2020


22/01/2020 - 11:48El Click & Collect consisteix en què el client realitza la seva compra online però la recull en el punt de venda o de recollida.

Amb l'entrada de la venda online, el comerç minorista s'ha vist perjudicat en favor de compres en grans botigues online o marketplaces, molt més competitius a nivell de preu. No obstant això, l'aparició del nou concepte Click & Collect els ha permès recuperar terreny perdut i posar-se en un nínxol de mercat fins ara no cobert, que és el de combinar les dues experiències de compra, és a dir la compra online amb la botiga física.

Ampliar Informació

Tendències del Marketing Digital el 2020


30/12/2019 - 15:55Amb la velocitat que la tecnologia moderna està creixent i evolucionant no és sorprenent allò que està directament relacionat amb ella hagi d’avançar a un ritme similar, i per tant el màrqueting digital no és una excepció.

Tenir consciència de les tendències emergents o les que continuaran és una part vital per mantenir-se al capdavant de la partida. I és que, tots aquests avenços i noves tendències suposaran un abans i un després en el que avui entenem per màrqueting digital.

Aquestes són algunes de les principals tendències de màrqueting digital que s’acosten ràpidament i es preveuen per al 2020.

Ampliar Informació

Adobe Flash arriba a la seva imminent fi


31/10/2019 - 15:50El 31 de desembre de 2020, Adobe Systems deixarà d'actualitzar i distribuir oficialment Adobe Flash Player. Aquest és un programari utilitzat per transmetre i visualitzar vídeo, àudio i multimèdia en un ordinador o dispositiu mòbil compatible.

Chrome, Microsoft Edge i Safari ja han estat bloquejant Flash durant el darrer any. Per altra banda, els portaveus d’Adobe animen als creadors de contingut que migrin qualsevol contingut Flash existent cap a nous formats oberts.

Ampliar Informació

Com crear una pàgina d’empresa a Facebook i tenir visibilitat a les xarxes socials


02/10/2019 - 08:14Actualment, Facebook té 20 milions d’usuaris a Espanya que passen, de mitjana, quatre hores i mitja a la setmana en aquesta xarxa social. Això, la converteix en un enorme aparador on donar-se a conèixer i poder interactuar amb clients potencials i públic objectiu.

Una pàgina de negocis és doncs una oportunitat “gratuïta” per a les empreses per augmentar el coneixement de la marca i generar vendes.

Ampliar Informació