Blog

Click&Collect, la nova tendència de l'Ecommerce per al 2020


22/01/2020 - 11:48El Click & Collect consisteix en què el client realitza la seva compra online però la recull en el punt de venda o de recollida.

Amb l'entrada de la venda online, el comerç minorista s'ha vist perjudicat en favor de compres en grans botigues online o marketplaces, molt més competitius a nivell de preu. No obstant això, l'aparició del nou concepte Click & Collect els ha permès recuperar terreny perdut i posar-se en un nínxol de mercat fins ara no cobert, que és el de combinar les dues experiències de compra, és a dir la compra online amb la botiga física.

Ampliar Informació

Tendències del Marketing Digital el 2020


30/12/2019 - 15:55Amb la velocitat que la tecnologia moderna està creixent i evolucionant no és sorprenent allò que està directament relacionat amb ella hagi d’avançar a un ritme similar, i per tant el màrqueting digital no és una excepció.

Tenir consciència de les tendències emergents o les que continuaran és una part vital per mantenir-se al capdavant de la partida. I és que, tots aquests avenços i noves tendències suposaran un abans i un després en el que avui entenem per màrqueting digital.

Aquestes són algunes de les principals tendències de màrqueting digital que s’acosten ràpidament i es preveuen per al 2020.

Ampliar Informació

Adobe Flash arriba a la seva imminent fi


31/10/2019 - 15:50El 31 de desembre de 2020, Adobe Systems deixarà d'actualitzar i distribuir oficialment Adobe Flash Player. Aquest és un programari utilitzat per transmetre i visualitzar vídeo, àudio i multimèdia en un ordinador o dispositiu mòbil compatible.

Chrome, Microsoft Edge i Safari ja han estat bloquejant Flash durant el darrer any. Per altra banda, els portaveus d’Adobe animen als creadors de contingut que migrin qualsevol contingut Flash existent cap a nous formats oberts.

Ampliar Informació

Com crear una pàgina d’empresa a Facebook i tenir visibilitat a les xarxes socials


02/10/2019 - 08:14Actualment, Facebook té 20 milions d’usuaris a Espanya que passen, de mitjana, quatre hores i mitja a la setmana en aquesta xarxa social. Això, la converteix en un enorme aparador on donar-se a conèixer i poder interactuar amb clients potencials i públic objectiu.

Una pàgina de negocis és doncs una oportunitat “gratuïta” per a les empreses per augmentar el coneixement de la marca i generar vendes.

Ampliar Informació

Elementor: La llibertat en el disseny web per a WordPress, elevada a "art en estat pur".


22/08/2019 - 10:44Cada vegada és més demandada entre els dissenyadors i usuaris de WordPress la funcionalitat de maquetar visualment una pàgina web, mitjançant la tècnica d'arrossegar i deixar anar, i que aquest control visual sigui responsiu; és a dir, que també s'estengui a la maquetació web per a dispostius mòvils, Tablet, etc. Ja fa temps que ha arribat Elementor: el maquetador visual que ha revolucionat el disseny amb WordPress i que arriba per quedar-se i créixer.

Ampliar Informació