> >

No et preocupis per res

Implantem solucions de hosting per ajudar a desenvolupar el teu negoci a Internet amb total garantia, confiança i seguretat.

Estem especialitzats en hosting i manteniment per WordPress: segur, fiable i ràpid

Un pla d’allotjament web d’acord a les teves necessitats

Avancem i evolucionem al ritme d'Internet

  • Inforber Web Pro trobaràs les solucions de hosting perquè puguis desenvolupar el teu negoci a Internet amb garantia, confiança i màxima seguretat.
  • Som especialistes en hosting i manteniment WordPress (seguretat, optimització, actualitzacions)
  • T'assessorem en les solucions idònies pel teu negoci: registrar el teu domini a la xarxa, activar el teu servei de correu electrònic, contractar un pla d’allotjament d’acord a les teves necessitats, protegir la teva web i les dades dels teus clients amb el certificat SSL o alliberar el teu correu electrònic d’antivirus i d'antispam.
  • Apostem per desenvolupar solucions segures i de qualitat d’acord a les necessitats reals de cada negoci, i sempre complint les normatives i legislacions de protecció de dades dels usuaris (RGPD)

Partners dels principals proveïdors de serveis d'Internet: Dinahosting, Symantec, Roaring Penguin... Servidors ràpids i segurs ubicats a Barcelona i amb IP estatals amb tecnologia versàtil i escalable: Windows, Linux i Java, amb PHP, .NET, JEE, MySQL, ProsgreSQL, SQL Server...

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem