Filtra la publicitat no desitjada sense perdre correus

Correu electrònic lliure d’infeccions i de spam. Servei de Relay de Backup cloud per no perdre mai cap e-mail.

El què diferencia un servei de filtratge professional d'altres opcions

 

Filtratge extern cloud

Servei de filtratge del correu electrònic. Atura fins al 98% del spam i fins al 99% dels virus dirigits a les bústies de correu abans que arribin al servidor de correu principal. Actualització dels patrons de filtratge cada 24h.

Gestió autònoma dels correus en quarantena.

Rep informes diaris dels correus retinguts a la teva bústia. Analitza i gestiona els teus correus bloquejats pel filtre antispam i escull quins són o no realment publicitat no desitjada.

Alleugera la càrrega de treball del teu servidor.

En ser un servei extern redueix molt l’ús dels recursos del teu servidor o compte de hosting que utilitzaria el programari local de filtratge de virus: Nod32, AVG, etc.

No perdis ni un correu

Tots els teus e-mails es guardaran en còpia durant 5 dies en el servidor antispam en cas que hi hagi algun problema de disponibilitat en la xarxa d’Internet o en el teu servidor. Després, els correus guardats se’t lliuraran a la bústia quan es restableixi el servei. Ideal per a les teves instal·lacions amb Microsoft Exchange.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies