Genera confiança en la teva web o e-commerce

Certificats de seguretat SSL Thawte amb reconeixement internacional que protegeixen les dades dels visitants.

Aprofita ara i aconsegueix allotjament i seguretat per a la teva nova web professional de forma gratuïta.*

Estalvia't el primer any de contracte d'allotjament i obté, a més, 2 anys gratuïts de certificat!*

Per què necessito un certificat SSL de ? Visita el nostre blog.

 

Imprescindible per a la seguretat del teu e-commerce

El certificat SSL garanteix que les dades bancàries, números de compte, targetes de crèdit i informació personal dels teus clients viatgin de manera segura.

Millora el teu posicionament a Google

Google valora els llocs web que transmeten dades encriptades, posicionant millor les pàgines que tenen certificat SSL.

Màxima seguretat per a la teva web

El certificat SSL protegeix les comunicacions entre la teva web i els seus visitants, evitant que les dades puguin ser robades per tercers. Ideal per a intranets i extranets, on es transmeten i emmagatzemen dades privades.

Augmenta la confiança dels teus usuaris

Els certificats SSL es reconeixen fàcilment perquè utilitzen una URL amb https://, cadenat o una barra verda fent que els usuaris se sentin molt més segurs navegant per la teva web.

* NOTA: Promoció vàlida fins al 01 de juliol del 2018 i per a web amb hosting allotjat a Inforber Web Pro o que vulguin contractar-lo. Aplicable a nous projectes web, amb o sense pàgina web operativa actualment. El certificat SSL inclou l'alta i dos anys de validesa. No inclou renovació dels anys següents. El hosting de la promoció és de la modalitat Mini gestionada, amb 5 correus amb 10GB d'espai en total, amb una base de dades MySQL per a la web. Es contracta un any sense cost, amb compromís de permanència de dos anys.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies