Crea la teva identitat a la xarxa: és així de senzill

Registre de dominis .com, .cat, .net, .org, .es, .info, .biz i les noves extensions .email, .mobile,...,  Gestió de DNS.

Ens ocupem de registrar, renovar i gestionar el teu domini

 

Gestió del DNS i creació de subdominis

Control de la teva presència a la Xarxa. Gestionem els DNS a on apunta el teu domini de forma professional i ràpida (web, servidor de correus, intranet o portal...) Creem subdominis especialitzats per a promocionar productes, serveis o destacar un departament o seu comercial, del tipus: http://depcomercial.example.com o bé http://erp.example.com

Gestió dels contactes i privacitat Whois

Creem, modifiquem i personalitzem els contactes del teu domini. Aquesta és part de la informació que apareix quan es llança un Whois al teu domini. Substitueix les teves dades personals al registre Whois per dades genèriques. Protegeix la teva intimitat i evita spammers.

La web i els correus amb el teu nom

Un domini és la marca amb la qual el teu públic reconeix i et troba a Internet. Fes que la teva pàgina web i els teus correus llueixin domini propi (p.e. ww.lamevaempresa.com, info@lamevaempresa.com)  i oblida't de dominis genèrics poc corporatius del tipus gmail, hotmail, etc.

Redireccions web i àlies de correu il·limitats

Redirigeix els teus dominis a la direcció web que tu vulguis. Si vols protegir la teva marca registrant vàries extensions, pots fer que aquestes portin als teus visitants a la que tu consideris el domini principal. També creem tants àlies com necessitis per tal què els missatges de correu rebuts siguin redireccionats als comptes de correu que tu determinis: un correu enviat a info@example.com o comandes@example.com arribaria en realitat a albert@example.com.

Domini.cat i noves extensions

El teu domini a Internet també parla català. També pots registrar extensions internacionals i les noves:

  • .email,
  • .mobile,
  • .marketing,
  • .website,
  • .barcelona.
  • etc.

T'ajudem a posar en marxa el teu projecte

Contacta'ns i t'assessorarem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies